Keresés

BÁTORSÁG ásvány karkötő

9000 Ft (áfával)

Tigrisszem – Korall

17cm

Készleten

Leírás

BÁTORSÁG

Tigrisszem – Korall


TIGRISSZEM

Címszavakban: mesterkristály, megfontoltság, stressz enyhítése, új távlatok, beilleszkedés, koncentráció, döntési képesség, tetterő, bátorság, önértékelési zavarok, belső bizonytalanság, ideggyulladás, idegesség, agyműködés, csontrendszer

Egy a 12 mesterkristály közül. Áttekintésre, megfontoltságra ösztönöz. Jótékonyan enyhíti a stresszt és túlterheltséget. Nem hagyja, hogy túlterheltség és fásultság legyen úrrá viselőjén.
Új távlatokat nyit, bizakodással tölt fel. Segít talpon maradni, ha összecsapnak a fejünk felett a hullámok. Lelkiekben támogat, ha szorongás törne ránk, nem engedi, hogy emócióidat más érzések, vagy körülmények elnyomják. Segít a másfajta társadalmi nézetek elfogadásában ezzel segíti a különböző szférákba való beilleszkedést.

Olvass tovább >>>

KORALL

Címszavakban: védőkő, anyaság, szeretet, szexualitás, menstruáció, gyermek

Ősidők óta erős védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Eleink úgy tartották, hogy minden várandós kismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.