Keresés

doTERRA COPAIBA – olaj

23590 Ft (áfával)

Copaiba olaj – segít megőrizni a bőr tiszta és egyenletes tónusát

Leírás

Ha szeretnél még többet tudni, vagy esetleg az olajokkal foglalkozni, forgalmazni, akkor kérlek látogass el ide: https://www.mydoterra.com/astacseppnyielet/#/


Eredeti név: Copaiba – Copaifera reticulata, officinalis, coriacea és langsdorffii
Kiszerelése: 15ml
Felhasználás: külsőleg alkalmazható

A copaiba esszenciális olajat egy Dél-Amerikában honos, aromás trópusi fafajtából nyerik ki. Észak- és Északkelet-Brazília őslakosai már a XVI. század óta használják a copaiba esszenciális olajat hagyományos gyógymódjaikhoz.
A copaiba esszenciális olajat széles körben alkalmazzák kozmetikai készítmények, úgymint szappanok, testápolók és parfümök összetevőjeként, kihasználva a tiszta és egyenletesen sima bőrt támogató tulajdonságait. Alkalmazd külsőleg hordozóolajjal vagy hidratálókrémével kombinálva, hogy segítsen megőrizni bőröd tiszta és egyenletes tónusát, valamint csökkenteni a bőrhibák megjelenését.

FELHASZNÁLÁSI MÓDOK

  • Keverj copaiba esszenciális olajat nappali hidratálókrémedbe az egészségtől ragyogó bőr támogatása érdekében.
  • Megerőltető testmozgást követően masszírozd frakcionált kókuszolajjal hígított copaibát a lábaidba, és élvezd az olaj enyhítő hatását.

COPAIBA: EGY SZEMÉLYRE SZÓLÓ ILLAT

Használd a copaiba esszenciális olajat saját, egyéni illatszered összetevőjeként!
A copaiba esszenciális olajhoz remekül illő egyéb olajok közé tartozik a római kamilla, a vörös cédrus, a szantálfa, a tömjén és az ilang ilang.

Válaszd ki kedvenced ezen vagy a tetszésednek megfelelő egyéb olajok közül, és készítsd el saját, személyre szóló parfümkeveréked egy golyós üvegben!
A parfüm illatát adó keverék összeállítását követően egyszerűen töltsd fel az üveg üresen maradt részét frakcionált kókuszolajjal.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

  • Masszázshoz keverj össze belőle 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal.
  • Fürdőhöz keverj össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal.
  • Illatszerként keverj össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Csak külsőleges használatra.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

  • Az egyik leghasznosabb esszenciális olajként tartják számon, amely számtalan használati móddal és jótékony hatással kecsegtet.
  • Aromájában felismerhetők a fás, gyantás és földes jegyek.
  • Hordozóolajjal vagy hidratálókrémmel is kombinálható a láthatóan egészséges bőrért.

Figyelem:
Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha várandós vagy orvosi kezelés alatt áll, egyeztessen kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést.

További információk

Tömeg 0,50 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.