FÁK ZÖLDJE ásvány nyaklánc

11850 Ft

Aventurin – Barack aventurin – Cognac jáspis – kézzel festett ovális kagyló medál
56cm

Készleten

Leírás

FÁK ZÖLDJE Ásvány nyaklánc / Kristály nyaklánc / Ásvány Ékszerek

 

Aventurin, barack aventurin, cognac jáspis, kézzel festett ovális kagyló medál (56 cm)

 

Ez a nyaklánc, tartást és reményt adó, gyönyörű sávjaival eleganciát és biztonságot adó. Tehát, ha a fák erényére szert szeretnél tenni, ő biztos választás.

 

AVENTURIN

 

narancs aventurin ásvány karkötő

Az aventurinról azt tartják, hogy vonzza a szerencsét és a gazdagságot. Négy különböző színe van: kék, zöld, narancs és málna.
A Zöld Aventurin a gondtalanság köve. Az allergiára, bőrproblémákra és a testsúlycsökkentésre is kiválóan alkalmazható. Enyhülést hoz idegesség, stressz és alvászavarok esetén. Megelőzi a szívinfarktust és az érelmeszesedést, enyhítő hatása van a kiütésekre, gyulladásokra, a leégésre és a napszúrásra.
A szívcsakra kiegyensúlyozására használják, a két világ- az éteri és a fizikai védelmezőjének tekintik. Gyakran a mérleg zodiákus jeggyel vonják össze, mert mérlegben tartja az intellektuális és az érzelmi test összhangját. Enyhíti a migrénes fejfájást és nyugtatja a szemet.

 

JÁSPIS

 

jáspis ásvány nyakláncA színe alapján tudják használni, a vörös színű a vérrel kapcsolatos problémák orvoslására, a sárga színűt az emésztéssel kapcsolatban használják. A tiszta szép gondolatokat hoz, és segít azt megvalósítani! Támogat gondolataim kitisztításában, rájuk nagyon vigyázni, hogy eljussak a vágyott célig. Felhozzák a hitet a kitartásig, segítenek, hogy önbecsülésem megtaláljam, talpra állítsam, megéljem. A jáspis lehet pettyezett vagy csíkozott is. A jáspiscsalád főként a földelésben segít kisebb vagy nagyobb mértékben.

 

Egyénre szabott ásvány karkötők, CSAK NEKED >>>

Ásvány Karkötők és Terápia EGYBEN >>> 

Mi a Horoszkópod? Karkötők HOROSZKÓP szerint  >>>

 

Olvass tovább a karkötőkről:

 

ÉK-SZER vagy GYÓGY-SZER >>>

Miben segíthetnek a kristályok?  >>>

Kristály ABC  >>>

További információk

Tömeg 0,20 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.
nézd meg melyik termékekre kaphatod meg!