Keresés

FANTAZI ásvány karkötő

9400 Ft (áfával)

Holdkő – Hematit – Apatit

18 cm

Készleten

Leírás

FANTAZI

Holdkő – Hematit – Apatit


HOLDKŐ

Címszavakban: befogadó, női energia, stabilizál,

A holdkő a legismertebb kövek közé tartozik, hatása széleskörű. A női oldalhoz sorolják. Meddő nők kövének mondják. A holdkő segíti a tobozmirigy működését.
Testet és a lelket egyaránt harmonizálja.Erősen kötődik a holdhoz és a megérzésekhez.

Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet téged, hogy miként a Hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Érzelmeket csillapít. Fokozza a megérzést és az empátiát.
Tisztánlátás fejlesztésére szokták alkalmazni. Képessé tesz, hogy a lehetettlen helyzetekben is megtaláld önmagad. Csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és a stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmiintelligenciát. Napfonatcsakrára téve felszínre hozza a régi érzelmi mintákat, így megértheted ezeket, aztán megszüntetheted. Mélyreható érzelmi gyógyulást okoz. Erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, így a enyhíti ennek a rendellenességét.

A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, rendszeres használatával megelőzhető a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk. Egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést, ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyő, vagy végtagdagadás esetében is segíthet.
A holdkő nyugtató hatású, akár irracionális félelmekről, tébolyról, skizofréniáról vagy tévhitről van szó.

HEMATIT

Címszavakban: gyökércsakra, akaraterő, szívósság, kitartás, tisztánlátás, bátorság, idegesség, stressz, célok elérése, keringés, vérképződés, agyi funkciók, magas vérnyomás 

Fokozza az akaraterőd, szívósságot, kitartást és segíti a tisztánlátásod bármilyen problémában.
Optimistább életszemléletre ösztönöz. Bátorságot ad, megóv a veszélyektől, a harcmezőre induló katonák például előszeretettel viselték talizmánként.

Olvass tovább >>>

APATIT

Címszavakban: energiatartalékok, önbizalom, kommunikáció, kapcsolatok, nyitottság, meditáció, spiritualitás, 

Öntudat fokozása, alkalmazkodóképesség javítása, kommunikáció javítása. Folyamatokat elindító tulajdonságokkal bír. Fejleszti a médiumi képességeket és a spirituális ráhangolódást, elmélyíti a meditációt és feléleszti a kundalini energiát. Elsimítja a zűrzavart. Nagyban támogatja idegrendszeri feszültség csökkentését, csonttörésnél serkenti a gyógyulást, pozitív hatással van a sejtek regenerációjára, immunrendszer, izomrendszer motorikus idegek erősítése, vízér hatásainak elvezetése, javítja az étvágyat, segít izületi bántalmak esetén, csontritkulásnál elérhető a csontsűrűség javulása.


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.