Keresés
Akció!

Kulacs – Rózsakvarc marokkővel

10965 Ft (áfával)

Kulacs – Rózsakvarc marokkővel

400ml

Készleten

Cikkszám: 8000006-2 Kategóriák: ,

Leírás

Kulacs – Rózsakvarc marokkővel

Űrtartalom: 400ml

A kulacs szétszerelhető és könnyen tisztítható. A kulacsba helyezett ásvány nem érintkezik közvetlenül a kulacsba töltött folyadékkal, az ásványt alulról a kulacs alsó részének letekerésével tudod cserélni.
Kupakja menetes, szilikon tömítéssel ellátott és textil akasztóval és textil thermo tartóval rendelkezik.

A kulacs tartalma az általad választott ásvány alapján változhat, rendelhető változatait ásványok/kulacsok menüpont alatt találhatod.


Hogyan készítsünk kristályvizet?

 

Ha tehetjük nyugodt, meditatív állapotban készítsük az energetizált vizet!

 

A megtisztított kristályt vagy kristályokat tegyük egy színtelen üvegpohárba vagy üvegkancsóba és töltsük fel vízzel. Minél tisztább a vizünk (pl.forrásvíz, harmatvíz, Pí-víz vagy desztillált víz), annál könnyebben veszi fel a választott ásvány információit. Legjobb, ha egy éjszakára állni hagyjuk és másnap fogyasztjuk. A hatás fokozásáért még a napra is kitehetjük vagy fogyasztás előtt két kezünkkel közrefoghatjuk a poharat, így még több energiához juttatva a vizet. Magában is fogyaszthatjuk, de gyógyteát is készíthetünk belőle.

Figyeljétek meg vagy hasonlítsátok össze, hogy mennyivel másabb, selymesebb lesz az energetizált víz íze!

Az energetizált víz intenzitása függhet az alkalmazott kristálytól, annak minőségétől, a hatóidőtől illetve egyéb körülményektől (pl.elektroszmog). Például a hegyikristály, rózsakvarc és kalcedon oldata lassabban fejti ki hatását, míg a gyémánt, topáz és akvamarin intenzív hatású kristályok, így hatásuk is erősebb lesz, aki erre érzékeny, csak fokozatosan szoktassa hozzá a szervezetét az segítségükkel energetizált vízhez.

Aki még nem csinált harmonizált vizet, de rendelkezik kristállyal, és még óvatos ez ügyben, kérlek vedd figyelembe!
Szükségtelen a kristálynak a vízzel érintkeznie. Fontos, hogy a kristály jó energiákkal rendelkezzenek. Minden porózus felületű, nem sima felületű kristály csak a pohár, edény alatt/mellett/rajta helyezkedjen el.

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz csillagjegy szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,48 kg
Méretek 24,6 × 6 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.