Keresés

Rubellit csepp marokkő

1900 Ft (áfával)

Rubellit marokkő
belső béke, beteljesedés, kreativitás, nyitás a külvilágra

Készleten

Cikkszám: 1400010 Kategóriák: ,

Leírás

Rubellit marokkő – mérete: kb. 2-3cm


Turmalin

Címszavakban: belső béke, beteljesedés, középpontba állít, félelem, bánat, kreativitás, családi kapcsolatok, szeretet, szerelem, szexualitás, szívcsakra, hormonok, máj, anyagcsere, emésztés javítása, idegrendszer, megértés, szeretet, kommunikáció, bölcsesség, vese

Rubellit – Vörös turmalin: 
Segíti, hogy jobban megértsd a szeretet képességét, a külvilág felé nyitottságot és elősegíti a más emberek iránti érdeklődést. Kedvessé, barátivá teszi a légkört körülötted. Segít diplomatikusnak és rugalmasnak lenni. Kiegyensúlyoz, ha túlzott agresszivitás és passzivitás uralkodna el rajtad. Energiával tölti fel a szexcsakrát és minden szinten növeli a kreativitást. Fokozza a szexualitást, oldja az örömökben érzett félelmeket.
Erősíti az idegrendszert, jótékony hatással van a májra, lépre, szívre, és aktivizálja a nemi szervek működését is.

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

A rendíthetetlen belső békéd és önbeteljesedésed köve. Ha úgy érzed letértél a számodra kijelölt úttól, vagy nem vagy boldog az életedben maradéktalanul, akkor válassz magadnak egy turmalin kövecskét. Középpontodba állít. Viselheted ékszerként, marokkőként vagy a megfelelő meditációs csakrakőként. Nagy energiájú kő.

Különböző színeik szerint használják őket, általában a félelemmel, bánattal és az érelmeszesedéssel szenvedőknek segítenek, a mozgás és egyensúlyzavarok esetében is, javítják az immunrendszert és a hormontermelést.
Külső hatásoktól megtisztít, érzelmeket, barátságossá és élénkké teszi.


Csillagjegyei

Bak, Kos, Mérleg, Skorpió

Válassz csillagjegynek megfelelő ásványból készült karkötőt, magadnak vagy szerettednek. >>>


Csakrái

Szívcsakra, Szexcsakra


Hogyan készítsünk kristályvizet?

Ha tehetjük nyugodt, meditatív állapotban készítsük az energetizált vizet!

A megtisztított kristályt vagy kristályokat tegyük egy színtelen üvegpohárba vagy üvegkancsóba és töltsük fel vízzel. Minél tisztább a vizünk (pl.forrásvíz, harmatvíz, Pí-víz vagy desztillált víz), annál könnyebben veszi fel a választott ásvány információit. Legjobb, ha egy éjszakára állni hagyjuk és másnap fogyasztjuk. A hatás fokozásáért még a napra is kitehetjük vagy fogyasztás előtt két kezünkkel közrefoghatjuk a poharat, így még több energiához juttatva a vizet. Magában is fogyaszthatjuk, de gyógyteát is készíthetünk belőle.

Figyeljétek meg vagy hasonlítsátok össze, hogy mennyivel másabb, selymesebb lesz az energetizált víz íze!

Az energetizált víz intenzitása függhet az alkalmazott kristálytól, annak minőségétől, a hatóidőtől illetve egyéb körülményektől (pl.elektroszmog). Például a hegyikristály, rózsakvarc és kalcedon oldata lassabban fejti ki hatását, míg a gyémánt, topáz és akvamarin intenzív hatású kristályok, így hatásuk is erősebb lesz, aki erre érzékeny, csak fokozatosan szoktassa hozzá a szervezetét az segítségükkel energetizált vízhez.

Aki még nem csinált harmonizált vizet, de rendelkezik kristállyal, és még óvatos ez ügyben, kérlek vedd figyelembe!
Szükségtelen a kristálynak a vízzel érintkeznie. Fontos, hogy a kristály jó energiákkal rendelkezzenek. Minden porózus felületű, nem sima felületű kristály csak a pohár, edény alatt/mellett/rajta helyezkedjen el.

https://namasta.hu/a-viz-energetizalasa/


Kapcsolódó linkek

Tekintsd meg és válassz a DÍSZDOBOZAIM közül a neked megfelelőt! >>>

Kristály ABC  >>>

Illóolaj ABC  >>>

EGYÉNRE SZABOTT ásvány karkötők, CSAK NEKED >>> 

Válassz CSILLAGJEGYNEK megfelelő szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.