Keresés

Szelenit szappan – Fatima keze

5334 Ft (áfával)

Szelenit szappan Fatima keze

Készleten

Leírás

Szelenit szappan – Fatima keze


Szelenit

 Nyugalom, béke, gondolatok tisztasága, tisztítás, meditáció, megbocsátás, pozitív gondolatok, lelki fejlődés

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

Nagyon finom a rezgése és tiszta tudatot biztosít, megnyítja a koronát és a magasabb rendű koronacsakrát, elérhetővé teszi az angyali tudatot és a magasabb rendű útmutatást. A tiszta szelenit a fénytesthez kapcsolódik és segíti lehorgonyozni a föld rezgésében.

A szelenit nyugodt kő, mély békességet nyújt, kitűnő meditációhoz és spirituális tevékenységhez. A telepátia fokozható azok között, akik egy darab tiszta rezgésű szelenitet tartanak. A Legtisztább áttetsző fehér szelenit éteri tulajdonságú, azt tartják róla, hogy a fény és az anyag közötti teret foglalja el. Ősi kő, és mégis azok a kristályok közé tartozik tartozik, amelyek a legerőteljesebben hordozzák az új rezgést a földön. Védelmet és nyugodt légkört teremt a ház körül. Helyezzünk az otthonunkba egy szelenitet, hogy békés és tiszta terünk lehessen.

Mivel mindannak a lenyomatát hordozza, ami a világban történt, ezért elér más életekbe is. Eddigi fejlődés ellenőrzésére hasznos, hozzáférést biztosít ahhoz a tervhez, amely mostani életünkről a köztes létállapotban állítottunk össze. Hajszálpontosan megmutatja azokat a feladatokat és dolgokat, amikkel még dolgunk van és megmutatja miként oldhatóak meg a legjobban. Segít a megítélést és az előrelátást. Elrendezi a zűrzavart és lehetővé teszi a mélyebb összefüggések felismerését.

A szelenit összehangolja a gerincoszlopot és fokozza a rugalmasságát. Véd az epilepsziás rohamoktól. Semlegesíti az amalgámtömések higanytartalmát és a szabadgyökök hatását. Kitűnő hatású kristály szoptatáshoz és gyermekgondozáshoz. Legfinomabb gyógyhatását energetikai szinten fejti ki.


Csillagjegyei

Bika, Rák

Válassz csillagjegynek megfelelőt, magadnak vagy szerettednek. >>>


Csakrái

koronacsakra


(Felhasznált irodalom: Komlóssy Vera – Kristálygyógyászat- és terápia)

 


Kapcsolódó linkek

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Méretek 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.