Keresés

Szeretet megmutatása ásvány karkötő

9300 Ft (áfával)

Eperkvarc – Füstkvarc – Korall

17,5cm

Készleten

Leírás

SZERETET MEGMUTATÁSA

Eperkvarc – Füstkvarc – Korall


EPERKVARC

Címszavakban: szívcsakra, ok- okozati összefüggések, boldogság, boldogtalanság, szeretet, szerelem, humorérzék, keringés

A szívcsakra köve. Megmutatja a történések ok- okozati összefüggéseit. Segítségünkre van a boldogulásunkban, és azt is megmutatja miért vagyunk boldogtalanok. Növeli a szeretet iránti igényeinket, illetve szeretni tudásunkat.

Olvass tovább >>>

FÜSTKVARC

Címszavakban: földelés, gyökércsakra, általános erősítő, védelem, stressz, tisztánlátás, depresszió, nyugalom, megértés, meditáció, családalapítás, családban való elhelyezkedés, has-, csípő-, lábproblémák

Földelő kő, segít a terveid létrehozásában. Emeli a rezgéseket, védelmet nyújt, oldja a stresszt, csillapítja a félelmet, gyógyítja a depressziót, növeli a férfiasságot, tisztítja a gyökércsakrát. Általános erősítő hatású, a terhelhetőséget és a kitartást javítja, fokozza a koncentrációs képességet.

Olvass tovább >>>

KORALL

Címszavakban: védőkő, anyaság, szeretet, szexualitás, menstruáció, gyermek

Ősidők óta erős védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Eleink úgy tartották, hogy minden várandós kismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad.

Olvass tovább >>>


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.