Keresés

Téli Chappucino ásvány karkötő

9400 Ft (áfával)

Türkiz – Barack aventurin – Fém

18cm

Készleten

Leírás

Téli Chappucino – Ásvány Karkötő 

Türkiz – Barack aventurin – Fém
18cm

Kedves, mint egy chappucino a téli reggelen. Azoknak ajánlom, akik úgy érzik, hogy nincs a gondolataiknak ereje, és ezért a mentális érzékelése védettségre szorul.


TÜRKIZ

Címszavakban: torokcsakra, kommunikáció, figyelem, összpontosítás, kimerültség, negatív lelki állapot, auratisztítás, ízületi gyulladás, savtermelés, köhögés, tüdőgyulladás, méregtelenítés

Hatása: Testi – Lelki – Szellemi szinten

A torokcsakra köve, segít, hogy megfogalmazzuk érzéseinket, gondolatainkat. Energiával tölt fel olyan helyzetekben, ahol gyorsan kell reagálni, kommunikálni egy feladatot. Ideális feleléseknél, vagy munkában interaktív előadásoknál. Ha a torokcsakrára helyezed felismerheted, és kezelni tudod majd a boldogtalanság okait, bárhonnan is származnak.
Ha csakrakőként a harmadik szemre helyezed, nő az intuitív képességed, nyílik és energiával töltődik a harmadikszem csakrád.
Enyhíti a kimerültséget, véd az idegen behatásoktól. Megszünteti a negatív lelki állapotokat, tisztítja az aurát.

Csökkenti az ízületi gyulladást, savtermelést, így jó a gyomor és bélrendszeri bántalmakra és a daganatos megbetegedések megelőzésére. Köhögés és tüdőgyulladás javítására, megelőzésére használják. Segíti a szervezet méregtelenítését, savtalanítását.
Erős nyugtató hatása mellett élénkíti az agyműködést, segíti a figyelem összpontosítását, serkenti a kreativitást.

Olvass tovább >>>


AVENTURIN

Címszavakban: szerencse, gazdagság, nyugalom, kiegyensúlyozottság, félelmek elűzése, stabil lelki állapot, pozitív életszemlélet, könyörület, empátia, felfogóképesség javítása, kreativitás, irányítói képesség, döntések, tündérvilág, védelem, szívpanaszok, idegrendszer, dadogás

Az aventurinról azt tartják, hogy vonzza a szerencsét és a gazdagságot. Négy különböző színe van: kék, zöld, narancs és málna.
Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz, elűzi a mélyen ülő félelmeket, és merevséget, stabilizálja a lelki állapotod, pozitív életszemléletre ösztönöz.

Olvass tovább >>>

 


KAPCSOLÓDÓ LINKEK

A VÍZ energetizálása

Díszcsomagolások

Kristály ABC

Illóolaj ABC

Egyénre hangolva

! Válassz CSILLAGJEGY szerint, magadnak vagy szerettednek. >>>

További információk

Tömeg 0,10 kg
Méretek 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Értesítés raktárra érkezésről Értesíteni fogunk, amint a termék raktáron van. Ehhez kérlek, add meg az e-mail címedet.